13-03-2023 Uitzetting 250 KG Kruiskroeskarper

Karperuitzetting

Op 28/09/22 zijn er vijf karpers uitgezet tussen de 10 en 15 kg. Hierbij de foto's van de uitgezette vis.

Visclub OGE

Even voorstellen:

Onze hengelclub is reeds meer dan 100 jaar actief. We organiseren wedstijden met de vaste stok , de matchhengel, palingwedstrijden en op de eerste woensdag van de maand zijn er wedstrijden waarbij je ofwel met de vaste stok of op engelse wijze kan vissen. De diepte van de put is plus minus constant over de volledige oppervlakte en bedraagt ongeveer 2,40 m. Alle hengelwijzen worden er toegepast: vaste stok, feeder, matchhengel, polognaise enz... Er wordt in de winter ook op snoek en snoekbaars gevist. Ook de karpervisser komt aan zijn trekken.

Zicht op de vijver vanaf de grote muur

Wedstrijden Vaste Hengel

Een twintigtal deelnemers. Er wordt gevist van 11u00 tot 16u00. Inschrijven kost €5 per wedstrijd. Voor een volledige omschrijving van de reglementen zie Reglementen.

Wedstrijden Engelse wijze

Er zijn een twintigtal deelnemers. Inschrijven kost €5 per wedstrijd. De wedstrijden gaan door van 11.00 uur to 16.00 uur. Er wordt in 2 sectoren gevist. Voor een volledige omschrijving van de reglementen zie Reglementen.

Wedstrijden op Woensdag

Op de eerst woensdag van de maanden april, mei, juni, juli, augustus, september en oktober gaat een wedstrijd door van 11.00 uur tot 16.00 uur voor 55 plussers, jongeren van minder dan 16 jaar en mindervaliden. Er zijn ongeveer 25 deelnemers, de inleg bedraagt €5. Er wordt een einduitslag opgemaakt over alle wedstrijden. Iedere eelnemer dient in het bezit te zijn van eeen vergunning. Voor een volledige omschrijving van de reglementen zie Reglementen.

Palingwedstrijden

Op een vijftal zaterdagen gaat er een palingwedstrijd door van 19u00 tot 24u00. Er wordt met 3 hengels gevist, het inleggeld is €5. Voor een volledige omschrijving van de reglementen zie Reglementen.

Karperwedstrijd

Jaarlijks wordt er een karperwedstrijd georganiseerd. Voor een volledige omschrijving van de reglementen zie Reglementen.

Feederwedstrijden op dinsdag

Vanaf nu ook feederwedstrijden op enkele dinsdagen . Voor een volledige omschrijving van de reglementen zie Reglementen.

Criterium koppel MIX

Vanaf nu ook feederwedstrijden op enkele dinsdagen . Voor een volledige omschrijving van de reglementen zie Reglementen.