Wegwijzer

Waar is de Stationsput gelegen?

De Stationsput is gelegen langs de Statiebeekstraat te Eernegem in de provincie West-Vlaanderen. In een groene omgeving kunt u genieten van een oase van rust. De vijver heeft een omtrek van ongeveer 1080 m. De diepte is plus minus constant over de volledige oppervlakte en bedraagt ongeveer 2,40 m. Alle hengelwijzen worden er toegepast. Vaste stok, feeder, matchhengel, polognaise enz... Er wordt in de winter ook op snoek en snoekbaars gevist. Ook de palingvisser komt aan zijn trekken en natuurlijk niet te vergeten het karpervissen.

Hoe te bereiken?

Vanaf de E40/A10

Komende van de E40/A10 neem je de afrit Jabbeke, richting Gistel volgen aan de kerk in Westkerke neem je richting Eernegem. In het centrum van Eernegem aan de kerk sla je de Stationsstraat in en na +- 2 km vind je aan je rechterkant de Statiebeekstraat.

Vanaf de A18

Komende van de A18 neem je de afrit Gistel, richting Gistel/Torhout volgen aan de eerste lichten richting Gistel centrum, voorbij het centrum richting Westkerke/Brugge en aan de kerk in Westkerke volg je richting Eernegem. In het Centrum van Eernegem aan de kerk volg je rechts de Stationsstraat ,na +- 2 km vind je rechts de Statiebeekstraat.

Volgende kaartjes geven u een idee van de ligging

Klik voor een groter formaat